Olen miettinyt blogin kirjoittamista jo yli vuoden ja nyt tartun härkää sarvista. En tiedä vielä löytyykö minulta kirjoitustaitoa ei ainakaan oikeinkirjoitustaitoa, mutta ajatuksia on paljon..Vaikeinta on päättää mistä alkaa, kun moneen asiaan on lukijan vaikea päästä sisälle,varsinkaan ilman Konstan taustoja tietämättä. Olenkin miettinyt että,kun olisi tiennyt Konstan elämän alkumetreillä mitä kaikkea on edessä niin olisin kirjoittanut päiväkirjaa. Luulen, että aloitan tästä hetkestä ja postaan myöhemmin vaikka yhden kirjoituksen vain Konstan tähän astisesta elämästä.

Täällä odotellaan ja pelätään perjantaille suunniteltua Konstan sydänleikkausta.  Olemme jo tovin pakoilleet infektiokontakteja, jotta päästäisiin sydänleikkaukseen joka jo kerran peruuntui Konstan ollessa kipeä. Emilialla olisi alkanut eilen kerho, jota on kovasti odottanut mutta en uskaltanut viedä infektiovaaran vuoksi. Tänään minulla piti olla viisaudenhampaan poisto, joka on jo muutaman kk silloin tällöin särkenyt kovastikkin. Sain viime hetkellä järjästettyä lapsille hoitajan eilen illalla ja kuinkas kävikään..heräsin aamulla kurkkukipuun ja flunssaiseen palelevaan oloon :( Tämä päivä onkin mennyt sitten sisällä kökötellessä ja Konstan kanssa parin tunnin tirsat vetäen.

Huomenna suuntaamme tyksiin aamusta näyttämään Konstan korvia, jotka ovat tulehtuneet tässä talven aikana useamman kerran ja joulun aikaan joutui kaksi ab.kuuria syömään samaan tulehdukseen! Huomenna pitäisi korvat olla terveet tai saa leikkauksen perua samantien:( Konstaa on muutenkin vaivannut sitkeä tauti, joka sinällään on ollut ohi jo jonkin aikaa mutta nuo keuhkokrohinat jatkuu tälläkin kertaa näköjään viikkoja:( Silmät ovat myös vuotaneet ja rähmineet.Emiliallakin ääni maassa, mutta ei toistaiseksi mitään muuta. Jännitämme siis viimeiseen saakka taas päästäänkö leikkaukseen!!

Konstalla on kyllä hirvittävä puhti päällä jatkuvasti <3 Tänään on taas auottu jääkaappia, tyhjennetty kaappeja ja laatikoita, heitelty leikkuulaudat, aukaistu nokkamuki, harjoiteltu kontaamista, noustu tv-tasoa vasten seisomaan räpläämään tv.tä sekä muiden laitteiden nappuloita, noustu seisomaan rappusten kaidetta vasten, leikkikeittiötäkin vasten voi seistä,heitelty palloa äitin kanssa,tuhottu Emilian leikit kertaa sata :D

Emilia katsoisi aamusta iltaan dvd.tä, mutta onneksi itsekkin tylsistyy hommaan ja välillä leikkii kauankin kotileikkejään. Tänään on myös maalattu vesiväreillä, jota onkin harrastanut jo kauan lähes päivittäin :) Minä en uskaltanut ulkoilemaan lähteä, niin onneksi ulkona oli lumitöitä ja neiti pääsi isänsä kanssa ulkoilemaan!

Sauna kuulemati on lämpenemässä ja telkkarista tulee tänään Saipan peli, joten siinä loppuillan suunnitelma tavallisten iltakuvioiden lisäksi !